hörselnsmirakel.blogg.se

Skriver om främst det som hänt och händer mig just nu. Min hörsel har varit en berg- och dalbana under nästan hela mitt liv och sedan Augusti 2014 har det ändrats totalt och kommer snart förhoppningsvis starta ett nytt kapitel i mitt liv.

En vecka kvar!

Kategori: Allmänt

Det känns att det börjar närma sig nu. Jag känner mig inte orolig inför operationen men är konstigt nervös. För varje kväll jag lägger mig så kommer tankarna och det blir svårt att koppla av. 
 
Tänker tillbaka till i somras. När min semester just hade startat och jag stod och gungade med Wilma medan min pappa satt och grilla, när vi var på campingen i Höganäs. Jag berättade för Wilma att jag brukar tänka på det. Wilma satt tyst en stund och sa sedan "då hörde du!" Den kändes, fast på ett bra sätt. Ett bra sätt därför att jag snart kommer få chansen att höra igen. Jag känner mig så peppad! 
 
Enda som jag oroar över är förkylning. Jag har hostan kvar. Även fast det inte är så mycket kvar av den heller. Jag bestämde mig i helgen att sjukskriva mig den här veckan. Är rädd att dra på mig något nytt eller förvärra den hosta jag har. Jag är tacksam över mina chefer som är förstående och stöttar mig fullt ut.
 
Marie har hjälpt massor med saker inför operationen. Hon har bokat skrivtolk, kollat upp hur vi tar oss till Huddinge och hur vi kommer därifrån, bokat hotell, gjort checklista vad som ska med och ja... Hon gör typ ALLT. Är så tacksam och lycklig över att ha en så underbar person vid min sida. 
 
Om en vecka, vid den här tiden ligger jag nog på operationsbordet. Känns nästan lite overkligt. Har aldrig gjort någon större operation. När jag var liten och hade fått vätska i örat så sövde dom mig och satte i ett rör i örat så vätskan kom ut. Känner mig gammal när jag skriver detta men då sövdes jag ner med eter. Minns den fruktansvärt fräna lukten. Denna gång kommer garanterat inte bli lika obehaglig.
***
Joel 
 
 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2014-12-09 | 19:47:30

    Lycka till Joel! Massor!

    Svar: Tack! :)
    hrselnsmirakel.blogg.se

Kommentera inlägget här: