hörselnsmirakel.blogg.se

Skriver om främst det som hänt och händer mig just nu. Min hörsel har varit en berg- och dalbana under nästan hela mitt liv och sedan Augusti 2014 har det ändrats totalt och kommer snart förhoppningsvis starta ett nytt kapitel i mitt liv.

Imorgon är det dags!

Kategori: Allmänt

Imorgon torsdag är besöket jag väntat på i flera månader. Det känns oerhört pirrigt. Men jag har försökt att inte tänka så mycket på besöket. Och det har faktiskt gått rätt bra att undvika dessa tankar, då jag försöker att tänka på och göra andra saker under dagarna .
 
För någon vecka sedan var jag på magnetröngen. Det gick hur bra som helst. Var egentligen inte så orolig över det besöket. Var iallafall intressanta "kläder" man fick sätta på sig innan man låg där. Det som var drygast av allt var kanylen hon satt dit för att jag skulle få kontrastmedel. Och jag kan säga att det kändes nästan inte alls. När jag väl låg där spände jag mig för att jag ville ligga så det blir så bra "bilder " som möjligt. Jag kände hur det bankade och hade sig men det var nästan bara lite mysigt. Besöket tog max 40 min och efteråt kunde jag jobba på som vanligt på jobbet. Smidigt!
 
Dagarna flyter annars på rätt bra. Tiden har faktiskt gått väldigt fort. Tycker att jag och min familj anpassat oss rätt bra. 
 
Vad läkaren kommer säga imorgon har jag ingen aning om. Kanske kommer få besked om jag kan bli opererad eller inte. Om jag kan det, får jag kanske ett ungefärligt datum för operation ? Ingen aning. Jag tror även dom vill träffa mig och få en bild av mig, hur jag är och hur motiverad jag skulle vara för en sådan operation. Det jag vet är iallafall att jag har ingenting att förlora. Och jag tror jag kommer bli lite klokare efter besöket. Så det kommer att bli bra hur som helst.
 
Snart är det dags.
 
***
Joel 
 
 
 
Kommentera inlägget här: