hörselnsmirakel.blogg.se

Skriver om främst det som hänt och händer mig just nu. Min hörsel har varit en berg- och dalbana under nästan hela mitt liv och sedan Augusti 2014 har det ändrats totalt och kommer snart förhoppningsvis starta ett nytt kapitel i mitt liv.

På väg till hörselns mirakel?

Kategori: Allmänt

Jag sitter i bilen nu på väg till Karolinska. Min pappa kör oss dit. Jag sitter bredvid och Marie sitter här bak. Är otroligt skönt att ha dom med. Uppskattar så mycket att dom två kunde vara med mig denna dag. Men jag sitter ändå här och är nervös som bara den. Tusen fjärilar i magen. Och jag vet att det är så för min pappa och Marie också. 
 
Det var nära att Marie inte kunde följa med då våran dotter har blivit sjuk. Men vi lyckades lösa det och vi bestämde imorse att hon skulle åka med. Hade varit tufft för både henne och mig om det inte hade gått. Puh!
 
Hoppas kunna få något besked idag. Hoppas läkarna hunnit kolla på röntgenbilder och kan avgöra om jag kan få cochlea implantat. Skulle vara så skönt att slippa gå i ovissheten. Är inte så orolig, ingen idé att tänka så. Men.. Jag. Är. Så. Nervös. Men det vore väl konstigt annars. 
 
Nästa gång jag skriver hoppas jag kunna skriva något svar.
 
***
Joel
Kommentera inlägget här: